Skip to content

Stærk Knogle

Stærk knogle - uden mælkTror du på, at mennesket – som det eneste pattedyr i verdenen – skal drikke en anden arts modermælk for at få stærke knogler?

Få den fulde historie om, hvordan det egentlig hænger sammen med kalk og knogler i den ny version af “light udgaven” med et helt ekstra prøve-kapitel, som du kan downloade lige nu – se hvordan ude til højre.

Køb bogen Du kan også bare købe bogen med det samme, den kommer portofrit til dig for DKK 185,00 og du kan betale med dankort.

Husk at “syntes godt om” os på Facebook – helst med en kommentar – og giv os “+1” på Google+, hvis du er aktiv der. På forhånd mange tak!

 

3 kommentarer

skriv en kommentar
 1. troels / jul 26 2012

  Kære Jette

  Tak for dit bidrag. Det er altid dejligt at kunne glæde andre. Jeg ved ikke, om du er opmærksom på, at vores bog faktisk findes på svensk som e-bog. Det er der tilsyneladende ingen i Sverige, der gør. Vi mangler i den grad nogle ambassadører, der kunne hjælpe til at gøre bogen kendt blandt broderfolket.
  TVØ.

 2. Jette Öring / jul 25 2012

  At vi mennesker skal drikke mälk, kan jeg egentlig heller ikke forstå.Gud skabte os jo ikke som mälkedrikkere, men vores föde bestod jo netop af frugter, gröntsager, bär og des lige, ködet kom til os noget senere…..Ihvertfald var vores krops-system ikke baseret på mälke-produkter……Og at vi som de eneste levende skabninger derfor skulle väre i behov af kalken fra mälkeprodukter som voksne individer lyder osse forkert…….Alt dette har jeg slet ikke spekuleret på, för jeg d.d. kom til at ” Google ” kalkpiller. Jeg er jer dybt taknemmelig over de informationer jeg her har fået…..

 3. Jette Öring / jul 25 2012

  Hej!

  Fantastiskt! Googlede netop ” kalkpiller” for et kvarter siden, og kom så til disse linteressante links vedr.kalktilskud til mennesket( isär til os kvinder)…Det er virkelig foruroligende for mig at få dette oplyst, at man er i stor risiko for at få blodpropper ved dagligt at indtage kalkpiller…..Uha….Min läge her i Sverige har ordineret mig 2 kalkpiller med D.3 indhold, og det har jeg troligt taget gennem snart mange år…..Jeg må jo väre godt tilkalket i årerne, man kan vel ligefrem anvende mig som skrivekridt..(hahaha) Nej, dether er meget alvorligt at få oplyst, og jeg stopper med kalktilskuddet pr.omgående, tro mig.Men jeg vil fortsätte med mit tilskud af Magnesium og D3-vitaminet i pilleform…..Håber, jeg kan reddes fra blodprop-truslen!!!

  MVH Jette

Skriv en kommentar