Skip to content

Roser

Vi og bogen har modtaget mange roser fra jer. Tak for alle de pæne ord. Den slags labber vi i os, som en kat labber mælk – hvad heller ikke den kan tåle.

Susanne Løfgren / sep 9 2010:

Hej

Det er så glædeligt at nogen bruger deres tid på det, mange af os har erfaret- mælk er for kalve.

Tak – glæder mig til at læse bogen grundigt

Vh

Jannie Priskorn / jul 6 2010:

Hej!

Jeg synes det er helt fantastisk der er kommet en let læselig bog omkring problematikken med det danske mælkedranker samfund! Der er nu noget holbart let læseligt litteretur man kan henvende til når man får spørgsmålet “hvorfor drikker du ikke mælk?” Fedt at have en bog venner og familie kan låne med hjem, førhen har jeg måtte henvise til litteratur på nettet, f.eks http://www.komaelk.dk, eller Carsten Vang Hansen.

Fantastisk bog! Den er jeg bare rigtig glad for.

Kirsten Hartvig / jun 27 2010:

Kære forfattere

En fælles bekendt af Bodil Søgaards fortalte mig om denne fremragende bog, som jeg straks gik ud og købte. Jeg skriver selv om kost og sundhed for et forlag i London og har boet i udlandet i over 20 år. Jeg har selv undgået mælkeprodukter siden 1988, da jeg fik det råd at undgå dem for at kurere min høfeber – det virkede.

I England og Frankrig (hvor jeg boede) er det helt almindeligt og respekteret, at man ønsker at undgå mælk af de årsager i beskriver i bogen. Man kan sagtens købe alternativer i supermarkederne og få mad, selv vegetarmad, uden mælk på restauranter og cafeer, og soyamælk i sin cappuchino.

Min mand (som heller ikke drikker mælk pga astma) og jeg besluttede at flytte til Danmark for at give vores lille datter mulighed for at vokse op her. Det er desværre ikke for meget at sige, at vi har været dybt chokerede og forfærdede over danskernes hang til mælk (og røde pølser). Alle vegne bliver man konfronteret og skal forklare sit valg – især for vores datter, som ikke får mælkeprodukter i børnehaven. Jeg medbragte selv alternativer, da børnehaven ikke vil købe dem, og heller ikke tilbyde andet end komælksprodukter til de andre børn. Det har fået os til at flytte til en Steinerbørnehave, hvor attituden heldigvis er meget mere forstående og imødekommende.

TAK for jeres kæmpearbejde på alles vegne. Bogen formår både at være seriøs, informativ, veldokumenteret og let at læse. Jeg er på vej ud og købe et eksemplar mere af bogen til en veninde med diabetes.

Mange tak og venlige hilsner,

Kirsten Hartvig

En kommentar

skriv en kommentar
 1. jessie agerskov hansen / dec 21 2013

  hej
  vil endnu en gang sige tak vi skriver nu år 2013 og problematikken er bestemt ikke uvæsenlig men man kunne ønske at det blev taget mere alvorligt i DK og resten af verden..Især for vores børns skyld har set utrolig mange danske børn på forfærdenlig kost og det hjælper ikke at man ydermere giver dem mælk på daglig basis i alle institutioner.Er selv pædagog og mener bestemt det er et problem.
  Håber i bliver ved at tilbyde infomationer til den almene befolkning selv om der ikke er mange der vil lytte
  KH
  Jessie

Skriv en kommentar